Shiatsu-Massage & Bedrijfsmassage

06-40843355

dinsdag     9:00 – 13:00 

woensdag 9:00 – 13:00 

vrijdag       9:00 – 19:00

06-40843355

info@sumana.nl

dinsdag, woensdag, 09:00 – 13:00. vrijdag 09:00 – 19:00 

Shiatsu Nijmegen, voor het herstellen van jouw lichaam

Shiatsu in Nijmegen voor vernieuwde energie

€54
/ 60 minuten

60 minuten voor € 54,-

Shiatsu Nijmegen helpt het lichaam zichzelf te herstellen. Het is dan ook niet gek dat deze vorm van massage steeds populairder wordt. Ik ontvang je graag in mijn praktijk aan huis. Maak gemakkelijk online een afspraak.

Shiatsu helpt goed tegen:

Hoe werkt Shiatsu Nijmegen?

Shiatsu is een traditionele Chinese acupressuur massage. Een holistisch therapeutische massagevorm waarbij lichaam en geest als één geheel worden gezien. Ze beïnvloeden elkaar altijd.

 

Over en door het lichaam lopen energiekanalen, genaamd Meridianen. Op de externe meridianen zitten drukpunten. Ze zijn energetisch verbonden met alle organen, zintuigen, fysieke en mentale processen.

 

Door gedoseerde druk te geven met duimen, knie of elleboog op de acupressuurpunten worden blokkades in de meridiaan opgeheven en leegtes gevuld. Dit heeft een helende werking op alle aspecten van lichaam en geest. Aanvullende toegepaste (Shiatsu) strekkingen en massagetechnieken versterken de uitwerking.

Shiatsu therapie in mijn praktijk

De meeste mensen hebben veel baat bij een shiatsu massage. Het meest effectief is wanneer je deze massage herhaald. Als je meerdere afspraken maakt zal je duidelijk verschil merken. Er wordt dan ook wel gesproken over Shiatsu therapie.

Bezoek mijn praktijk in Wijchen

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Maak gemakkelijk online een afspraak of bel: 06-40843355. Liever mailen? Ook dat is mogelijk: info@sumana.nl

Wat wordt er behandeld bij Shiatsu massage?

Bij Shiatsu wordt eigenlijk alles behandeld, omdat je lichaam uit energiebanen bestaat. Er kan ook meer aandacht worden besteed aan de nek met een shiatsu nekmassage. Hier wordt regelmatig naar gevraagd.

Waarom bij mij?

Als je bij mij shiatsu therapie doet ben je verzekerd van een luisterend oor met expertise. Ik heb veel passie voor mijn vak en heb hierin ook veel ervaring.

Wat kost Shiatsu Nijmegen?

Bij mij kost shiatsu massage van 60 minuten € 54,-. Soms heb ik ook een actie. Kijk voor meer informatie op prijzen.

Sumana shiatsu therapie

Afspraak maken voor Shiatsu Nijmegen

Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken, telefonisch: 06-40843355 of via e-mail: info@sumana.nl. Ook voor vragen kun je gerust contact met mij opnemen. Ik sta voor je klaar.