Beter dan te zeggen dat ik heb gekozen voor Shiatsu is dat geleerde inzichten mij deden inzien hoe waardevolle het cadeau is Energetische werk te doen.

 

Shiatsu massage/therapie is op eeuwenoude chinese inzichten en moderne reguliere medische kennis gebaseerd, verenigd beide wat het effectief en boeiend maakt.

 

Ik ben dankbare op deze manier te kunnen bijdragen aan de gezondheid en welzijn van mijn cliënten.

Behandeling zijn altijd afgestemd op de behoeften waardoor elke behandeling anders verloopt.

De vernieuwde energie van mijn cliënten na de ontvangen behandeling is elke keer weer inspirerend.

Opleidingen:

2019-2020 Verdiepend jaar Shiatsu therapeut. 2015-2016 Shiatsu masseur.

Opleider: Qing-Bai academie.

2010-2017 regelmatig naar oefenavonden / workshops over mediatie, reiki intuïtieve massage geweest. 

2001: Reiki 1 Usui systeem

Gegeven door: Reiki Master Ernst Stolle

 

Mijn grote uitdaging was dat de reguliere gezondheidszorg mij geen passende oplossing kon geven aan het verminderen van de beperkende bijwerkingen van de het medicijn dat ik moest nemen vanwege epilepsie.

 

Genoodzaakt verder te zoeken naar oplossingen maakte ik in 2001 een kennis met de natuurlijke geneeswijze, krijgen van een Reiki behandeling.  Na de toen voor mij nog verassende bevrijdende uitwerkingen  kwam voor mij als natuurlijk het volgen van Mediatie training, ervaren en geven van intuïtieve massage.

 

Geleidelijk aan lukte de medicatie afbouwen en daarmee verdwenen ook de remmende uitwerkingen. De baat die ik heb van bij mijzelf toepassen van natuurlijke geneeswijze zorgt ervoor dat nog steeds met veel minder anti-epileptica goed blijf functioneren.

 

Wetenschap in al zijn vormen, technologie en medische hebben altijd mijn interesse gehad en boeien mij nog altijd.

De Holistische methoden en kracht van natuurlijke geneeswijzen hebben mijn blik verruimt, zijn minstens zo interessant en voor mij even waardevol als de institutionele wetenschap.