De leer van Shiatsu gaf mij het inzicht hoe waardevol Energetisch werk is.

Ik ben dankbare op deze manier te kunnen bijdragen aan de gezondheid en welzijn van mijn cliënten.

De vernieuwde energie van mijn cliënten na de ontvangen behandeling is elke keer weer inspirerend.

 

Wetenschap in al zijn vormen, technologisch, en medisch maar ook welzijn in het algemeen hebben altijd mijn interesse gehad en boeien mij nog altijd.

 

De holistische methoden en de kracht van natuurlijke geneeswijze verruimde mijn blik, vind ik minstens zo interessant en waardevol als de institutionele wetenschappen.  

Opleidingen:

2019-2020 Verdiepend jaar Shiatsu therapeut. 2015-2016 Shiatsu masseur.

Opleider: Qing-Bai academie.

 

2010-2017 regelmatig bezoeken van oefenavonden / workshops over mediatie, reiki intuïtieve massage.

 

2001: Reiki 1 Usui systeem

Gegeven door: Reiki Master Ernst Stolle.

 

Mijn eigen grote uitdaging,

was dat de reguliere gezondheidszorg mij geen passende oplossing kon geven aan het verminderen van de beperkende bijwerkingen van de het medicijn dat ik moest nemen vanwege epilepsie.

 

Zoekend naar oplossingen maakte ik in 2001 een kennis met de natuurlijke geneeswijzen.  Na de toen voor mij nog verassende uitwerkingen  kwam voor mij als natuurlijk het volgen van Mediatie training, ervaren en geven van intuïtieve massage.

 

Geleidelijk aan lukte de medicatie afbouwen en daarmee verdwenen ook de remmende uitwerkingen. Het bij mijzelf blijven toepassen van natuurlijke geneeswijze zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel minder anti-epileptica goed blijf functioneren.